ISE

Shop our selection of highly accurate and simple to use (ISE) ion selective electrodes and probes. Hanna's (ISE) ion selective electrodes and probes boast an excellent value due to their accuracy and affordability.

Grid List

Set Descending Direction

1-20 of 35

Page:
  1. 1
  2. 2
  1. Ammonia Combination Ion Selective Electrode - HI4101
    $620.00

    Learn More
    The HI4101 is a gas sensing, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of ammonia (NH3) in solution. Its PTFE membrane allows for ammonia gas diffusion into a thin layer of internal electrolyte. The internal sensing elements are within a durable Delrin® body.

     

    The HI4101 is ideal for a variety of applications including water, wastewater, agricultural, and wine applications.
  2. HI7609829-10 Ammonium Ion Selective Electrode for HI9829 Multiparameter Portable Meter
    $365.00

    Learn More
    The HI7609829-10 is a combination liquid membrane selective sensor used for the detection of free ammonium-nitrogen in freshwater samples. Its double junction design contains a Ag/AgCl, gel filled reference chamber. The HI7609829-10 utilizes a polymeric membrane constructed in a PVC head. This sensor is used in the pH sensor socket of the probe.
  3. Bromide Combination Ion Selective Electrode - HI4102
    $720.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The HI4102 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of bromide (Br-) in solution. The silver bromide sensing pellet produces a potential change due to the bromide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4102 is ideal for a variety of applications in the pharmaceutical industry, laboratories, drinking water and wastewater treatment, food and beverage production, and in printing processes.
  4. Bromide Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4002
    $580.00

    Learn More
    The HI4002 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of bromide (Br-) in solution. The silver bromide sensing pellet produces a potential change due to the bromide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4002 is ideal for a variety of applications in the pharmaceutical industry, laboratories, drinking water and wastewater treatment, food and beverage production, and in printing processes.
  5.  Cadmium Combination Ion Selective Electrode - HI4103
    $840.00

    Learn More
    The HI4103 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of cadmium (Cd2+) in solution. The mixed cadmium sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cadmium ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4103 is ideal for a variety of applications in electroplating, battery construction, and in the laboratory.
  6. Cadmium Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4003
    $730.00

    Learn More
    The HI4003 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cadmium (Cd2+) in solution. The mixed cadmium sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cadmium ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4003 is ideal for a variety of applications in electroplating, battery construction, and in the laboratory.
  7. Calcium Combination Ion Selective Electrode (ISE) HI4104
    $800.00

    Learn More
    The HI4104 is a liquid membrane, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of calcium (Ca2+) in solution. The PVC membrane comprised with organic ion exchanger produces a potential change due to the calcium ion exchange between the organic polymer membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4104 is ideal for a variety of applications in the food and beverage industry and water analysis.
  8. Calcium Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4004
    $740.00

    Learn More
    The HI4004 is a liquid membrane, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of calcium (Ca2+) in solution. The PVC membrane comprised with organic ion exchanger produces a potential change due to the calcium ion exchange between the organic polymer membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4004 is ideal for a variety of applications in the food and beverage industry and water analysis.
  9. Chloride Combination Ion Selective Electrode - HI4107
    $720.00

    Learn More
    The HI4107 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of chloride (Cl-) in solution. The silver chloride sensing pellet produces a potential change due to the chloride ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4107 is ideal for a variety of applications in food and beverages, agriculture, and water treatment.
  10. Chloride Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4007
    $580.00

    Learn More
    The HI4007 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of chloride (Cl-) in solution. The silver chloride sensing pellet produces a potential change due to the chloride ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within an epoxy body.

     

    The HI4007 is ideal for a variety of applications in food and beverages, agriculture, and water treatment.
  11. HI7609829-11 Chloride Ion Selective Electrode for HI9829 Multiparameter Portable Meter
    $365.00

    Learn More
    The HI7609829-11 is a combination solid state chloride selective sensor used for the detection of free chloride ions in freshwater samples. Its double junction design contains an Ag/AgCl, gel filled reference chamber. The HI7609829-11 utilizes a silver chloride pellet constructed in a PEI head. This sensor is used in the pH sensor socket of the probe.
  12. Cupric Combination Ion Selective Electrode - HI4108
    $890.00

    Learn More
    The HI4108 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of cupric ions (Cu2+) in solution. The mixed cupric sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cupric ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4108 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and industrial processes.
  13. Cupric Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4008
    $750.00

    Learn More
    The HI4008 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cupric ions (Cu2+) in solution. The mixed cupric sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cupric ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4008 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and industrial processes.
  14. Cyanide Combination Ion Selective Electrode - HI4109
    $730.00

    Learn More
    The HI4109 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of cyanide (CN-) in solution. The silver halide sensing pellet produces a potential change due to the cyanide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable polyetherimide (PEI) body.

     

    The HI4109 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and agriculture.
  15. Cyanide Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4009
    $580.00

    Learn More
    The HI4009 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cyanide (CN-) in solution. The silver halide sensing pellet produces a potential change due to the cyanide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4009 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and agriculture.
  16. Fluoride Combination Ion Selective Electrode - HI4110
    $650.00

    Learn More
    The HI4110 is a solid state, combination ion selective electrode (ISE) for the determination of fluoride (F-) in solution. The lanthanum fluoride crystal membrane produces a potential change due to the fluoride ion exchange between the membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable body, composed of a mixture of polyetherimide (PEI) and epoxy.

     

    The HI4110 is ideal for a variety of applications in drinking water treatment, environmental monitoring, and plating baths.
  17. Fluoride Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4010
    $610.00

    Learn More
    The HI4010 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of fluoride (F-) in solution. The lanthanum fluoride crystal membrane produces a potential change due to the fluoride ion exchange between the membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4010 is ideal for a variety of applications in drinking water treatment, environmental monitoring, and plating baths.
  18. Fluoride Half-Cell Ion Selective Electrode - FC301B
    $525.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The FC301B is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of fluoride (F-) in solution. The lanthanum fluoride crystal membrane produces a potential change due to the fluoride ion exchange between the membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body. The FC301B is ideal for a variety of applications in drinking water treatment, environmental monitoring, and plating baths.
  19. HI5412 Reference Electrode for General Purpose, ISE and Titrations
    $125.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The HI5414 is a glass body, refillable, double junction, half-cell reference electrode with a 4 mm banana connector. This electrode has a double ceramic junction in the outer reference cell, calomel references, and side arm construction.

     

    This design consideration is made for use in applications that require remote filling in temperatures ranging from -5 to 60°C.
  20. HI5413 Reference Electrode for ISE and Samples with Suspended Solids
    $135.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The HI5413 is a glass body, refillable, single junction, half-cell reference electrode with a 4 mm banana connector. This electrode has a PTFE sleeve junction in the outer reference cell, calomel references, and is made for use in temperatures ranging from -5 to 60°C.

     

    This design consideration is made for measurements in samples with suspended solids, and can be used in a variety of titrations.

Grid List

Set Descending Direction

1-20 of 35

Page:
  1. 1
  2. 2