Electrodes & Probes

Shop our selection of highly accurate and simple to use electrodes and probes. Hanna's electrodes and probes boast an excellent value due to their accuracy and affordability.

Grid List

Set Descending Direction

1-20 of 282

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Wireless pH Meter Glass Body Electrode for General Use  HALO With iPhone - HI11312
    $205.00

    Learn More

    Our HALO Wireless General Use pH Meter has a refillable glass body and spherical glass sensing bulb made for everyday laboratory use. All readings are transmitted directly to your Apple or Android device or the edge®blu.

    See all HALOs.

    Save on calibration solutions when you bundle!

  2. pH Electrode for Dairy Products and Semi-Solid Foods - FC200B
    $165.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The FC200B is a PVDF body, gel filled, single junction pH electrode with a BNC connector. This probe features an open junction design, a sensing bulb made of low temperature glass, and a food grade plastic body.

     

    This design consideration is ideal for pH measurements in the food industry including dairy, dough, ground meats, and other semi-solid food samples. The recommended operating temperature range is from 0 to 50°C.
  3. Wireless pH Meter for Food  HALO With iPhone - FC2022
    $205.00

    Learn More

    Easily measure pH in food products including dairy, dough, ground meats, and other semi-solid food samples with our FC2022 Wireless Foodcare pH Meter.

    Designed with to test pH levels of food, this wireless pH meter has an open junction to resists clogging, and easy to clean body, and conical tip for easy insertion into food. All readings are transmitted directly to your Apple or Android device or the edge®blu.

    Save on calibration solutions when you bundle!

  4. Wireless Water pH Meter for General Use  HALO With iPhone HI11102
    $185.00

    Learn More

    Our HALO® Wireless Water pH Meter has a glass body, spherical tip, and has a built-in temperature sensor. All readings are transmitted directly to your Apple or Android device or the edge®blu.

    Save on calibration solutions when you bundle!

  5. Combination pH Electrode for Field Applications - HI1230B
    $99.00

    In Stock, Expedited Shipping Available

    Learn More

    The HI1230B ph electrode has a PEI body, double junction, and a BNC connector. 

    The spherical pH sensing portion is made with general purpose glass, suitable for most pH measurements, and is protected by an extension of the durable PEI body.

  6. HALO® Wireless Field pH Meter
    $165.00

    Learn More

    Our HALO® Wireless Field pH Meter has a durable PEI body and spherical sensing bulb. All readings are transmitted directly to your Apple or Android device or the edge®blu.

    • Take laboratory grade pH and temperature measurements using your smart phone or tablet.
  7. pH Electrode for Drinking Water - FC215D
    $165.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The FC215D is a glass body, refillable, single junction pH electrode with a DIN connector. This electrode has a triple ceramic junction in the outer reference cell and the pH sensing bulb is made with low temperature glass.

     

    These design considerations are ideal for pH measurements of drinking water and samples with low conductivity. The FC215D is the replacement pH/temperature probe supplied with the HI99192 portable pH meter for drinking water.
  8. Refillable Combination pH Electrode - HI1131B
    $135.00

     

    Learn More

    Perfect for general laboratory use, the HI1131B is a glass-bodied combination pH electrode with a BNC connector for a quick and easy connection to any BNC pH meter. With a double junction design and the ability to change out contaminated electrolyte, this economical pH electrode ensures great results.

  9. pH Electrode for Beer - FC214D
    $165.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The FC214D is a titanium body, gel filled, single reference junction pH electrode. This electrode features high temperature glass and an extendable cloth type junction, along with a built-in temperature sensor and amplifier in a single probe design.

     

    This design consideration is ideal for measuring the pH of mash or wort during the beer making process. The FC214D is the replacement pH/temperature probe supplied with the HI99151 portable meter for beer.
  10. Bromide Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4002
    $580.00

    Learn More
    The HI4002 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of bromide (Br-) in solution. The silver bromide sensing pellet produces a potential change due to the bromide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4002 is ideal for a variety of applications in the pharmaceutical industry, laboratories, drinking water and wastewater treatment, food and beverage production, and in printing processes.
  11. HI1048D pH Electrode with Clogging Prevention System (CPS)
    $205.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The HI1048D is a glass body, refillable, open junction pH electrode with a DIN connector that is supplied with the HI99111. This electrode features a double junction reference, Hanna’s Clogging Prevention System (CPS™) technology and spherical glass sensing bulb made with general purpose glass.

     

    This pH electrode is ideal for wine must and juice due to their high solids content that would clog a standard general purpose pH electrode. The HI1048D is a pre-amplified electrode that has a built-in temperature sensor for temperature compensated measurements in a single probe design.
  12. HI1043P Refillable Double Junction pH Electrode
    $195.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More

    The HI1043P is a glass body, refillable, double junction pH electrode with a BNC and pin connector. The pin connector is used to enable the CAL Check function of the HI2221, HI2222, and HI2223 benchtop meters. This electrode has a single ceramic junction in the outer reference cell and the pH sensing portion is made with high temperature glass.

     

    This design consideration is ideal for applications involving Tris buffer, hydrocarbons, paint, solvents, high conductivity samples, strong acids and bases, and for measuring samples at elevated temperatures.

  13. pH Electrode with Clogging Prevention System (CPS) - HI1048P
    $215.00

    Ships within 1-2 Business Days

    Learn More
    The HI1048P is a glass body, refillable, sleeve junction pH electrode with a BNC and pin connector. The pin connector is used to enable the CAL Check function of the HI2221, HI2222, and HI2223 benchtop meters.

     

    This electrode features a double junction reference, Hanna’s Clogging Prevention System (CPS™) technology and spherical glass sensing bulb made with general purpose glass. This pH electrode is ideal for wine must and juice due to their high solids content that would clog a standard general purpose pH electrode.
  14. Cadmium Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4003
    $730.00

    Learn More
    The HI4003 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cadmium (Cd2+) in solution. The mixed cadmium sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cadmium ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4003 is ideal for a variety of applications in electroplating, battery construction, and in the laboratory.
  15. Calcium Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4004
    $740.00

    Learn More
    The HI4004 is a liquid membrane, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of calcium (Ca2+) in solution. The PVC membrane comprised with organic ion exchanger produces a potential change due to the calcium ion exchange between the organic polymer membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4004 is ideal for a variety of applications in the food and beverage industry and water analysis.
  16. Chloride Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4007
    $580.00

    Learn More
    The HI4007 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of chloride (Cl-) in solution. The silver chloride sensing pellet produces a potential change due to the chloride ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within an epoxy body.

     

    The HI4007 is ideal for a variety of applications in food and beverages, agriculture, and water treatment.
  17. Cupric Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4008
    $750.00

    Learn More
    The HI4008 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cupric ions (Cu2+) in solution. The mixed cupric sulfide/silver sulfide sensing pellet produces a potential change due to the cupric ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4008 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and industrial processes.
  18. Cyanide Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4009
    $580.00

    Learn More
    The HI4009 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of cyanide (CN-) in solution. The silver halide sensing pellet produces a potential change due to the cyanide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4009 is ideal for a variety of applications in plating, wastewater, and agriculture.
  19. Fluoride Half-Cell Ion Selective Electrode - HI4010
    $610.00

    Learn More
    The HI4010 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of fluoride (F-) in solution. The lanthanum fluoride crystal membrane produces a potential change due to the fluoride ion exchange between the membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4010 is ideal for a variety of applications in drinking water treatment, environmental monitoring, and plating baths.
  20. Iodide Half-Cell Ion Selective Electrode (ISE) - HI4011
    $580.00

    Learn More
    The HI4011 is a solid state, half-cell ion selective electrode (ISE) for the determination of iodide (I-) in solution. The silver iodide sensing pellet produces a potential change due to the iodide ion exchange between the inorganic pellet membrane and the sample. The internal sensing elements are housed within a durable epoxy body.

     

    The HI4011 is ideal for a variety of applications in food production and environmental monitoring.

Grid List

Set Descending Direction

1-20 of 282

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5